Jaha ja...

Tjingeling!

Jaha ja...det var denna helgen...vansinnigt vad fort det går!! Men det kan ju i och för sig bero på att det partajades både fredag & lördag...hehe. I fredags var det Harrys & afterwork med jobbet. Himla trevligt & så jäkla skönt att kunna sitta på uteserveringen & förtära mat & dryck. Blåste ganska kallt, men efter några öl så kände man inte det längre...
Men alltså...allvarligt...vi köpte kycklinggryta & öl (en av aw-menyerna) & det kostade 99 kr, men man fick ju knappt nån mat!! En liten kladd i mitten på tallriken! Säger som Pontus sa: "Det var väl onödigt att skita ner tallriken för den lilla maten". Men men...det var nog tur att vi åt lite i alla fall, för sen flödade ölen & groggarna & snapsen...blev rätt bra på kanelen...hehe. Sen igår så var det ju dax för den årliga karnevalen...inte mycket att ha egentligen, men det är lite coolt att den är en av Sveriges äldsta karnevaler. Har hållt på i 27 år...det ni! Men kvällens behållning var ju helt klart när våra lokala hjältar, Sampo, äntrade släpet/scenen!! Trots de isande vindarna, så lirade de i t-shirts & rockade röven (ursäkta franskan...) av oss få tappra själar som stod & kollade!

image156
Sampo med Johnny på sång, Peter på bas, Anders på gitarr & hårtslående Ronnie på trummor!!

Sen bar det av "backstage"...hehe...ett partytält som stod uppställt bakom Old Mac, men ändå...lite rockstjärne-status hade det allt!! Där ölades det för fullt & skojades & vi hade allmänt trevligt & sen bar det av till vårt enda vattenhål (Harrys) för mer ölande & tjo & tjim! Konstigt nog så känner jag mig varken trött eller sliten...men det är ju lika bra att vänja sig. Nästa helg bär det ju av till huvudstaden för att kolla in KISS & det lär väl festas en del oxå & veckan efter är det äääääääntligen dax för Sweden Rock!! Fan va nice!!!! Men nu blir det inte mer kladdat här...nu blir det kaffe & en bra bok ute på balkongen!!

Rock on!

Kommentarer
Postat av: MissyElliot

Kuligt att du haft en kulig helg...
*fniss*
Hörrö, jag behöver hjälp!
Rösta på mig här, snälla du!
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.1889783
Kramiz

2008-05-26 @ 07:04:03
URL: http://MissyElliot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0