GOD JUL!!!!

Hohoho...återkommer med lite blogg-krafs efter ledigheterna...


Aaah...julschnapz...

ZZ Top + Sweden Rock Festival 2009 = SANT!!!

Läste på Sweden Rock's hemsida att ZZ Top gästar festivalen nästa år...fy faaaan (ursäkta franskan...) vad nice!!! Dessa helsköna herrar firar dessutom 40-års jubileum, samt att de firar 30-års jubileum för skäggen...det ni!! Hahaha...åååh...jag vill åka dit NU!!!!!!
Så som en liten hyllning till denna eminenta trio, så lägger jag ut lite musik...aaah...får nog ta en liten pilsner & sätta mig tillrätta i stolen & njuta ordentligt...


ZZ Top - La Grange...ZZ Top - She's Just Killing Me + Vincent Price Blues (live)...

JULLOV!!!

Yeeeeeeeaaahaaaa!!!! Nu äntligen är det jullov!!! Jag är ledig ända till den 7:e januari...ska bli så jäkla underbart!!! Ska njuta i fulla (haha...vilken dålig ordvits...) drag & chilla som faen!

Förra helgen skull Sampo-boys ha sin årliga firma/band-fest och jag hade meddelat dessa trevliga gossar att de var varmt välkomna hem på en pilsner eller två framåt aftonen...ojojoj...det jag inte visste då, var att de tog Krösatåget till Jönköping på lördag kl 10.00 och då kläcktes första ölen!! Sen dracks det sprit hos Ronnie Rocker & förtärde julmat på Gästgivargården (eller var det tvärtom??) för att sedan skramla hem till mig. Jag visste ju att de skulle komma, men inte med en sådan chockartad och fullkomligt lysande entré!! Johhny & Anders sjöng en hyllningssång till mig för full hals!! Det hör ju inte till vardagen...hahaha!! Sen dracks det öl här & tjötades & diggades till hårdrock & rockelirock ett par timmar innan vi gjorde Harrys osäkert!! Mycket trevligt! Plus att deras utmärkte webbmaster, Janne, var med & ölade...en mycket trevlig herre, samt min kära Lellasösster & min kompis Pudel!
Såhär såg det ut i lördags...enjoy...hehe

             

Ja...jisses...kan man göra annat än bara älska dessa människor?? Hahaha...jaja...nu blir det inte mer för denna gången. Ska ta med kameran hem till Ronnie Rocker's baluns i morgon, så det lär dyka upp lite mer partybiler snart...väldigt, snart...hehe!

Rock On!!

3 poäng...BOATENG!!

Hallojs everybody allihopa!

Jaaeo...då har jag avnjutit första julbordet! Hade julbord på Gästgivaregården med jobbet igår & det var väldigt trevligt!! Maten var som vanligt god & det var skoj att jag själv för en gångs skull inte blev askalas, utan se på när alla andra blir apfulla och gör bort sig...haha!!!

Idag vände vår serie i innebandyn & motståndet för dagen var Bodafors, där vi hade en revansch att kamma hem och som vi gjorde det! Jag & backkollegan Holle hade inte en alltför jobbig dag på "jobbet"! Hela laget jobbade & slet för varandra och jag hade bud på ett helt gäng med mål, men de uteblev tyvärr. Fick en assist, så jag får väl vara glad för det lilla...hehe.

Jaja...då var snart första helgen i december till ända...jäklar vad fort det går!! Bara 10 arbetsdagar kvar, sen är det äntligen lite ledigt!! Vi slår igen helt, så jag har lite drygt 2,5 veckas semester...inga planer...ska bli så skönt att bara få vila & sova ut & ladda om batterierna. Självklart kommer det ju bli en och annan fest!! Först ut är allas vår trumgud, Ronnie Rocker, med ett partaj hemma hos honom med hårdrockslyssnande, en kasse öl & glada miner!! Vi hade sjukt kul förra året, så förväntningarna är oooootroligt höga på att det blir lika bra i år...haha...det är nog inga problem! Sen är det ju som bekant julafton och därefter...JULDAN=partaj/utgång!! Jag hoppas det blir utgång i alla fall...för vårt kära hotell slår upp portarna & ska ha 25-års gräns...nice! Sen är det ju bara att vila upp sig & ladda om inför nyårsafton. Där vet jag inte riktigt hur det ser ut än. Har fått en del erbjudanden och bla ett av min syster att styra kosan ner till Helsningborg, där vi är bjudna på nån slags baluns! Men vi får väl se vad som händer...

Nähä...nu kallar soffan...och lite tvspel!!
See ya!!

RSS 2.0