KISS!!!!

Jaha...då bär det iväg till Stockholm om drygt en timme för mig, Pontus & Andreas. Väl där ska vi möta upp Jonas & Malin för att sedan "ladda" (öla) för kvällens behållning...KISS!!!
Så det blir inte mer skrivet idag...ROCK ON!!!!


KISS - Deuce...det blir inte bättre så än så här!!Jaha ja...

Tjingeling!

Jaha ja...det var denna helgen...vansinnigt vad fort det går!! Men det kan ju i och för sig bero på att det partajades både fredag & lördag...hehe. I fredags var det Harrys & afterwork med jobbet. Himla trevligt & så jäkla skönt att kunna sitta på uteserveringen & förtära mat & dryck. Blåste ganska kallt, men efter några öl så kände man inte det längre...
Men alltså...allvarligt...vi köpte kycklinggryta & öl (en av aw-menyerna) & det kostade 99 kr, men man fick ju knappt nån mat!! En liten kladd i mitten på tallriken! Säger som Pontus sa: "Det var väl onödigt att skita ner tallriken för den lilla maten". Men men...det var nog tur att vi åt lite i alla fall, för sen flödade ölen & groggarna & snapsen...blev rätt bra på kanelen...hehe. Sen igår så var det ju dax för den årliga karnevalen...inte mycket att ha egentligen, men det är lite coolt att den är en av Sveriges äldsta karnevaler. Har hållt på i 27 år...det ni! Men kvällens behållning var ju helt klart när våra lokala hjältar, Sampo, äntrade släpet/scenen!! Trots de isande vindarna, så lirade de i t-shirts & rockade röven (ursäkta franskan...) av oss få tappra själar som stod & kollade!

image156
Sampo med Johnny på sång, Peter på bas, Anders på gitarr & hårtslående Ronnie på trummor!!

Sen bar det av "backstage"...hehe...ett partytält som stod uppställt bakom Old Mac, men ändå...lite rockstjärne-status hade det allt!! Där ölades det för fullt & skojades & vi hade allmänt trevligt & sen bar det av till vårt enda vattenhål (Harrys) för mer ölande & tjo & tjim! Konstigt nog så känner jag mig varken trött eller sliten...men det är ju lika bra att vänja sig. Nästa helg bär det ju av till huvudstaden för att kolla in KISS & det lär väl festas en del oxå & veckan efter är det äääääääntligen dax för Sweden Rock!! Fan va nice!!!! Men nu blir det inte mer kladdat här...nu blir det kaffe & en bra bok ute på balkongen!!

Rock on!

Nygaddad...

Jaha...då har man gjort det som jag svor dyrt & heligt på att AAAAALDRIG göra igen (för det gjorde så förbannat ont!!!)...jag har tatuerat mig...två stycken t o m!!! Men det tog ett jäkla tag innan jag tog mod till mig & bestämde tid. Har visserligen haft lite svårt att bestämma mig för vad jag ville ha för motiv...den ska ju sitta där resten av livet, men till slut så hittade jag vad jag ville ha! Så i måndags eftermiddag var det äntligen dax att självmant lägga sig under smärtans nål & sen snällt punga upp 1800 kr för det...hm...börjar fan undra om man inte är lite knäpp, men men...det var värt varenda krona & snyggt blev det...tycker jag i alla fall!!

image154
Vänster underarm...aj...den sved lite i skinnet...

image155
Dubbel-AJ!! Den gjorde ont!! Särskilt den översta...den är ju precis på ett av revbenen!
Symbolerna är tigerns år (pappa), drakens år (mamma), harens/kaninens år (jag)
och apans år (syrran)

Nä...nu är det dax att "värma" upp inför Champions League-finalen...Manchester United - Chelsea, så jag skriver nåt nån annan dag...smell ya later!

Stockholm Live Johan Glans

Fick det här klippet på Facebook & det är så jäkla roligt, så jag lägger ut det här!!


Äntligen!!!!

Hej & hallå allezammanz!!!

Får börja med att be så hemskt mycket om ursäkt!!! Har ju lovat att jag ska kladda i bloggen om ditt eller datt, men det har helt enkelt inte blivit av...får skylla på lättja, inte haft tid...eller ork...eller lust heller för den delen, men nu ska jag göra en uppryckning!! Även om jag inte på långa vägar kommar att komma upp i Catja's eller Camilla's kaliber...jisses...hur orkar & hinner ni?? Jag är full av beundran!!!

Nåja...jo...jag var ju iväg i påskas & åkte snowboard uppe i Vemdalen...och ja, det dracks en hel del öl oxå...men vadå?? Det var ju semester...hehe. Vi började vår lååånga färd (72 mil enkel resa...) söndagen den 16:e mars väldigt tidigt och tur var väl det, för vi var uppe i Vemdalen strax efter kl 17 samma dag. Trötta och sega skulle vi då köra automobilen den lilla backen upp till stugan, men icke...det var snorhalt för att uttrycka det på ren svenska!! Så det var bara att packa ur bilen & bära upp allt...mindre skoj, men det gick ganska fort...behöver nog inte tala om att den första semesterölen som öppnades på kvällen smakade gudomligt gott!! Men att vakna sen på morgonen nästa dag...öppnar upp gardinerna & blickar ut över backarna...jisses!! Klarblå himmel, strålande solsken och snö så långt ögat kan nå...underbart!!! Men jag har nog aldrig varit så slutkörd i kroppen som efter första dagens åkning! Gjorde inga större vurpor, men man är ju inte van att stå som man gör på en snowboard! Ni kan ju tro att det var gött med bastu & pilsner sen framåt kvällen...ojojoj. Dagarna flöt på ungefär likadant (veckan gick ruskigt fort!!), förutom några afterskibesök (obligatoriskt...hehe), sjärtlappsåkning & lite festande...en toppenvecka helt enkelt!! Kändes väldigt trist att sätta sig i bilen & åka de drygt 72 milen hemåt...*snyft snyft*...så jag ser fram emot/hoppas det blir en liknande resa nästa år!!
Här kommer lite bilder från resan...Han ju knappt "landa" efter denna lilla tripp, för på fredagen var det först dax för jobbfest/karatefylla & bowling!!
Bowlingen gick sådär denna gången...men mitt lag hade nog helt klart roligast...hehe. Efter bowlingen så bjöds det på mat & sen knallade nästa alla på jobbet hem till lellasösters lägenhet & rockade, för att sedan vingla vidare till Harrys...väldigt lyckat alltihop!! Framåt småtimmarna, så bar det av hemåt för att ladda om batterierna...för sen på lördagkväll, så skulle Jeanette ha lite födelsedagskals...kan meddela att första öl inte smakade så väldigt gott...isch...men det var ju bara att bita ihop & rocka loss!! Hos Jeanette så blev det tjo & tjim...för El Maestro (jag...hehe) hade snickrat ihop en fullkomligt fenomenal musiktävling med fin-fina priser!! Den lyckade festen fortsatte ett tag till för att sedan förflyttas till Harrys (...igen...)...var helt sketslut på söndagen sen...jisses...man är ju inte van att partaja två dar i rad...haha...börjar väl bli gammal...
Här kommer lite bilder från bowlingen...

                       

...och från Jeanette's kalas...
Sådär...nu blir det inte mer kladdat här för den här gången...nu blir det soffan, kaffe & lite tvspel...hehe, men förhoppningsvis så kommer det bli liiite tätare uppdateringar...haha

Smell ya later!!

Dagens Wulffmorgenthaler...

image119
Hihihihihi...

RSS 2.0