Man ska ha husvagn...

Hallå!!! Nu jävlar!! Nu är pärlan, parningskulan, zigenarvagnen (kärt barn har många namn...) hämtad & uppställd på Pontus jobb...så gött!! Camping är oxå bokad! Helsingborgscamping (Råå) 22/7-26/7 ska husvagnen stå där med förtält & allt, för det är ju Helsingborgsdagarna då och det är ju en mycket trevlig tillställning! Så här ser den ut:

Husvagn...ja, det ska bli en kul upplevelse!! Haha...jisses...

Träningen flyter på hur bra som helst! Varvar styrketräning med innebandy, lång- och intervallöpning...känns ruskigt bra! Så nu gäller det bara att hålla sig frisk...känns ju surt att tappa detta. Har köpt ny innebandyklubba med...ojojoj...vilket vapen!! Helt sjukt! Jag har aldrig varit nån materiallirare, men med facit i hand så får jag nog erkänna att det faktiskt hänger en del på vad man har för grejor när man lirar...det är ju i alla fall alltid bra att ha det att skylla på om man lirar som en kratta...haha! Så här ser den ut:

Märket är Unihoc och klubban har curvat skaft, därav den lilla svängen
på skaftet, som resulterar i en bra kombination av passningar & skott.

Jaha...det blev en liten uppdatering i alla fall...nu blir det köffe, soffan och füssball på tv'n...Barcelona - Manchester United!! Go Barca GO!!

See ya!

...Clutch...say no more...

Hej & hallå! Ska kladda i bloggen, men inte mer än så här just nu! Har varken tid, ork eller lust, men jag bjussar på två sjyssta videos med bandet Clutch...sjukt bra sväng!


Clutch - The mob goes wild...Clutch - Electric worry

Smell ya later!

RSS 2.0