SAMPO goes Harrys!!!Ojojoj...förra helgen så skulle ju Sampo rocka röv på Harrys pyttelilla scen, så då var det ju tvunget att ha lite förfest & jag fick "äran" att stå för det kalaset...eeh...tack...eller? Jag hade bjudit in lite folk, mest från jobbet & några nära vänner, men sen hade några vänner med sig lite egna gäster, så det slutade med att det klämdes in 22 (!!!!) pers i min lägenhet!! Jisses...tur man inte har såna förfester så ofta!! Det var jäkligt trevligt & väldigt lyckat! Undertecknad blev lite fulle, men det är sånt som händer när man dricker Gin & Tonic...men det är ju så gott!! Det spelades hårdrock på förfesten...alltid en bra uppladdning och det som var på tapeten var mestadels Volbeat & Bullet...rockelirock!!! Så efter några timmars ölande & groggande, så bar det av till Harrys. Jag & Pontus gick lite tidigare, för vi skulle dit & hjälpa till lite vid scenen, så vi stod med på nån gästlista (tack Sampo!!)...men tror du vi kom in? Nä...inte först...maken till otrevlig vakt! Men när vi förklarat ett par gånger att vi stod med på listan och skulle in för att vi skulle hjälpa bandet...oj då...då blev hon jättetrevlig & hälsade oss välkomna...oookej. Varför inte ha en trevlig attityd från första början?? Men men...in kom vi i alla fall...av med jackor & sen fram till scenen för lite "jobb". Vårt svåra mission var att rycka ner ett skynke som hängde vid scenen, sen var det färdigjobbat...så då var det bara att attackera baren & fylla på öltarmen & slutligen njuta av...SAMPO!!!

                       

Tja...som ni ser på bilderna...det var ett jäkla drag!! Tack alla vänner & tack Sampo för en jävligt lyckad afton!!
Rock ON!!

Yo...yo...YO!!

Hallå, hello everbody, allihopa! Då ska jag göra ett försök i att kladda lite i min lilla blogg, slänga in nåt foto från juldagen, 27:e december och nyårsafton...bättre sen än aldrig! Jodå...julen är ju som alltid trevlig. God mat på längden & tvären, lite god öl...och nån julschnapz innanför västen & lite klappar att öppna...trevligt trevligt. Sen är det ju som alltid tradition att gå på lokal på juldagen och denna gången så skulle vårt kära hotell slå upp portarna igen & ha 25-års gräns! Verkade ju skoj, så det fick ju inte missas för allt smööör i Småland!! Sagt & gjort...det ringdes, smsades & mailades till nära & kära & fixades biljetter hit & dit, sen äntligen var det dax för galej hemma hos mig för att sedan bege sig till hotellet! Väl där så blev det mer...njaeae...va?! Ganska mycket folk och total kaos i baren!! Crap!! Lite synd att de inte tänkt till lite vad gäller barbiten, men annars var det väl okej...typ, som en avslagen firmafest med folk lite överallt...men men...det visste vi ju inte innan vi gick dit, för annars hade vi nog stannat kvar hemma! För som ni kommer se på bilderna, så var det kul innan i alla fall...

                    

Sen var det vila i två dagar sen tyckte Göteborgsfolket att vi skulle festa på lördagen den 27/12 med...så...what the hell...varför inte? Först var jag & lirade en innbandycup i Vrigstad. Väldigt jobbigt, men ganska kul...så lite lagom sleten, var det bara att köra hem fort som fan, slänga i mig lite föda, sen *pling plong*...då anlände första gästerna & sen bara ramlade folk in...mycket lyckat!!! Här kommer lite bilder från den festen...

                                

Ojojoj...enligt bilderna, så hade vi tydligen skoj på Harrys med...hehe. Jaja...sen var det några dagars vila för att sedan med dunder & brak, raskt bege sig till nästa fest hos familjen Sudden...väldigt trevligt & väldigt lyckat!! Tack tack!!
Det var en salig blandning på folk, både gammalt som ungt, men det fungerade utan problem. Tänker inte skriva så mycket om nyår...för som bekant...en bild säger mer än tusen ord...eller??

                          

Så...det var allt för den här gången... nu ska jag & tre kompisar ta en runda på våra löpband...see ya!!


RSS 2.0