KISS...Sweden Rockfestival...Midsommar...

Hej allezammanz!!
Nu så...äääntligen ska jag kladda lite om eventen enligt rubriken...eller kladda & kladda...behöver ju inte säga mer än att allt var förbaskat trevligt!! Bra musik, kanonväder, massa med go öl & goda vänner...det kan inte bli fel när dessa fyra element sammanfogas!!

Först ut...lite bilder från KISS, som nog är bland det häftigaste jag sett live!! Vilken show!! Bomber, konfetti, rök & allt man kan tänka sig!! Visserligen var väl alla låtar inte att önska, men de som man kände igen...särskilt extranumret...en ren hitkavalkad med nästan alla bra låtar!! Underbart...eller som Gene Simmons hade sagt...I LOVE IT LOUD!!!



Sen hann man knappt landa hemma i Värnamo igen. KISS-konserten var på fredagen 30 maj & vi kom på lördagen...bara att ladda om batterierna...jobba måndag & tisdag, packa väskan & ta med "energi-dryck", haka på husvagen & sen rulla ner mot Norje (ja, det heter faktiskt så)!! Sweden Rock Festival!!! Det här är min tredje tripp till detta paradis & jag längtar redan dit...helt underbart!! Vi går alla runt med ett sånt där fånigt flin på läpparna & allt är bara sååå mysigt!! Musiken, morgonpilnsnern på stranden med obligatorisk morgondusch & allmänt fluktande på lättklädda flickor...tyvärr så är det alldeles för många nakna personer av det manliga könet...inte så trevligt...isch.
Vi fick ju äntligen med oss Ronnie-Rocker till Swe Rock!! Efter en hel del tjat & sen "tvingade" vi honom att beställa biljett på fyllan i julas...hehe...och till allas glädje, så blev han lika frälst som vi andra!! Som grädden på lingonburken, så deltog Ronnie-Rocker i en introtävling, iklädd kilt (näck under) och sopade banan med ALLT motstånd och vann således ett splice nytt trumsett!!! Fantastiskt!!!



Efter flera dagars festande & ivrigt diggande av hårdrock, var alla nöjda & väldigt belåtna!! Så, då var det ju bara att ladda om batterierna...IGEN...blev visserligen en veckas vila, men sen var det dax för midsommar!! Tjoho!!!
Vädergudarna började svikta lite, men jag & D hann få upp partytältet innan regnet kom. Vi hade en jäkla tur med vädret när vi skulle leka en massa fåniga, men ack så roliga lekar...tack Fru Rocker!! Sen intogs sill & nypotäter med obligatorsik snaps & allmänt skrålande & tjoande...mycket trevligt!!! Vi blev alla väldigt glada i hatten...så allt var ju i sin ordning med andra ord...hahaha.


                                    

Som synes, så är vi ett väldigt glatt gäng & har allt som oftast vansinnigt kul ihop...visserligen så är en liiiiiiiiten stänk alkohol nästan alltid inblandat...hehe. Tja...nähä...blir inte mer än så här...inte så mycket skirvet, men en bild säger ju mer än tusen ord eller?? Nu ska jag ut i joggingspåret, sen blir det dax att packa lite. I morgon bär det av till Helsingborg & Helsingborgsdagarna, för att sedan snabbt hem på lördag & sen bär det av till Göteborg & kolla in Iron Maiden!!! Tror ni det blir vila sen?? Icke...tvätta...packa...och på tisdag 29/7 bär det av till Grekland i två veckor!!! Yeeeaha!!!

Rock On!!

Kommentarer
Postat av: Hammarn

Äntligen lite nya bilder att titta på=) Det lär ju bli fler efter ett par dagar med syster yster=P

2008-07-22 @ 19:10:57
Postat av: MissyElliot

Åh, så många roliga bilder...

:-)

2008-07-22 @ 19:19:25
URL: http://missyelliot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0