Tjaba...

Hallojz!!!

Har inte så mycket att pladdra om, så jag lägger ut lite bilder från Ronnie's (tack Ronnie...det var lyckat som faaan!!!) fest innan jul...och som bekant...en bild säger mer än tusen ord...hahaha...håll tillgodo...

                                 

Bye for now!!
Kram på er!

Dagens Wulffmorgenthaler...

image75
Tja...vad ska man säga...även tomten måste ju få in lite cash...hehe

JULLOV!!!!!!

Halloj alla fans!!!!!

Nu ängtligen har jag JULLOV!!! Fy faaaan va gött...ursäkta franskan...men just så skönt är det!! Är ledig ända till den 7:e januari!! Weeeee!!! Så ikväll ska lovet sparkas igång med fest hos Ronnie The Rocker!! Jag, Catja, Pontus, Camilla, Gustav & Linda ska upp & röja lite hos honom & sen bär det iväg till Harrys för lite mer ölande & sjysst livemusik!! Härligt!!! Så nu har jag inte tid att skriva mer...måste ju piffa & puffa & dona!!


Danko Jones - Lovercall

Ha nu en riktigt GOD JUL allezammanz!!!
RockEliRock!!!

Dagens Wulffmorgenthaler...

image74
Hihihi...

Dagens Wulffmorgenthaler...

image73

David Hasselhoff

Efter stora påtryckningar från mina fans, så har jag nu slutligen gjort dem (er) till viljes & lagt ut ett musikklipp på allas vår idol: David Hasselhoff!!!

Enjoy!!!


David Hasselhoff - Looking for freedom

Tja...

Goddagens!!

Jaha...då var andra helgen i december över...jäklar i min lilla låda vad fort det går!!! Har visserligen inte hänt så vansinnigt mycket för min del som är värt att berätta om, förutom jobb, träna, jobb, träna, match och ett lite partaj här & var! Var på inflyttningsvis hos ett par kompisar till min syster...jäklar vilket hus de byggt sig!! Precis allt är splitter nytt!! Fy vad avundsjuk jag blir! Vill ju med ha nåt eget, men det går inte så länge man är själv...alternativt råna en bank eller vinna på lotto i så fall. Men men...nu ska vi inte gnälla...det blev en vansinnigt lyckad fest helt klart! Det bjöds på starkspritsbål (ojojoj) & en massa god mat! Det blev även en hel del luftgitarr & allmänt fånigt, men vad f-n...där spriten rinner in rinner ju som bekant vettet ut...kul hade vi i alla fall!

                               

Behöver nog inte tillägga att söndagen inte var fullt så livlig & fartfylld...hehe. Veckan rullade på som vanligt...spelade en jäkligt viktig innebandymatch mot Westbo (Gislaved) borta i torsdags, som vi borde vunnit, men vi fick med oss 1 poäng i slutsekunderna...härligt!! Sen blev det fredag & då vankades det julbord med jobbet på Design Hotellet (Statt) som det så piffigt heter...började med att föröla på Harrys med några jobbarkompisar & vi blev rätt glada i hatten! Julmaten var vansinnigt god...likaså snapsen & julölen...haha...sen dansades det & partajades för hela slanten!! Inga bilder från den festen...men det är nog likaså bra...promillehalten var ganska hög på de flesta...

Näe...vet ni vad...nu orkar jag inte skriva mer...nu är det dax för mat, nån sjysst film & soffläge resten av kvällen!! Rock On!!!


Priestess - Lay down

Dagens Wulffmorgenthaler...

image61

Sorry...

Jag har varit ruskigt dålig på att kladda i min blogg...fyyy mig!!! Jag har inte haft nåt vettigt eller ovettigt att skriva om...har inte hänt så väldans mycket och jag tror inte ni vill att jag ska skriva när jag varit & handlat mjölk, powernapat i soffan mm. Men jag lovar en rejäl uppryckning!!! Promise!!


Danko Jones - Sound of love...

Smell ya later!!!

RSS 2.0